Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Κατερίνη, 19/10/2023

ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΘΕΜΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συναδέλφισσες συνάδελφοι

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., με οδηγό τις προωθητικές αποφάσεις της 92ης Γ.Σ. του κλάδου, αποφάσισε την κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στις πολιτικές υποβάθμισης του δημόσιου σχολείου και κατηγοριοποίησης εκπαιδευτικών, μαθητών, σχολικών μονάδων, που ασκεί η πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. τα τελευταία χρόνια.

Από την πρώτη συνάντηση με τη νέα πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. το Δ.Σ. τόνισε ότι παραμένει σε εγρήγορση και συνεχίζει αγωνιστικά στην υλοποίηση όλων των αποφάσεών του με πιο πρόσφατες αυτές της 92ης Γ.Σ. του Ιουνίου οργανώνοντας τη δράση του ώστε να αναδείξει όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη δημόσια εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς επιδιώκοντας την υιοθέτηση των θέσεων του κλάδου για το δημόσιο σχολείο.

Σας στέλνουμε εκ νέου  προς ενημέρωση και τη σχετική επιστολή του ΔΣ της ΔΟΕ με τις θέσεις  και τις διεκδικήσεις της ομοσπονδίας μας.

Μετά από  απόφαση του ΔΣ της ΔΟΕ η  βάση του κλάδου καλείται σε έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις, με συνέχεια την Ολομέλεια Προέδρων των ΣΕΠΕ στις αρχές Νοεμβρίου, ώστε να αποφασίσουμε όλοι μαζί τη δράση μας ενάντια στην ένταση της  επίθεσης κυβέρνησης και Υ.ΠΑΙ.Θ.

Για το σκοπό  αυτό σας καλούμε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στο 1ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης την Παρασκευή  20/10/2023, στις 18.00΄. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η ΓΣ θα επαναληφθεί τη Δευτέρα  23/10/2023 και την ίδια ώρα.

Σε περίπτωση μη απαρτίας και της 2ης ΓΣ,

Η ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ  25/10/2023,

ώρα 18.00΄στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.

Συναδερφικά και με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Πιερίας 
 
     Ο Πρόεδρος                   Η Γεν. Γραμματέας
Θανάσης Κοντοφάκας      Γνωσούλα Χαϊλατζίδου 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου