Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Λειτουργία γραφείων συλλόγου, συλλαλητήριο ΔΕΘ, αιμοδοσία συλλόγου

 ΘΕΜΑ: Λειτουργία γραφείων συλλόγου, συλλαλητήριο ΔΕΘ, αιμοδοσία συλλόγου

 Αγαπητοί/ές συνάδελφοι/ισσες

Ευχόμαστε σε όλους και όλες μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

    Καλωσορίζουμε  τους αναπληρωτές/τριες που θα είναι φέτος στην Πιερία με την ευχή για γρήγορο διορισμό στον τόπο που επιθυμούν.

    Υγεία και δύναμη για να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες, ενότητα και αποφασιστικότητα για να αντισταθούμε στις αντιεκπαιδευτικές και αντιπαιδαγωγικές αποφάσεις του ΥΠΑΙΘΑ!

  1. Σας ενημερώνουμε πως τα γραφεία του ΣΕΠΕ Πιερίας θα είναι ανοιχτά κάθε Πέμπτη από τις 19.00 έως 20.00 και τα μέλη του ΔΣ θα είμαστε εκεί να συζητήσουμε  οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερωτήματα  υπάρχουν.  Σας επισυνάπτουμε εκ νέου τα τηλέφωνα των μελών του ΔΣ  στα οποία μπορείτε να επικοινωνείτε  μαζί μας.
  2. Συμμετοχή του συλλόγου στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ το Σάββατο 9.9.2023. Ενημερώνουμε  πως για τη συμμετοχή όσων επιθυμούν να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στη ΔΕΘ το ΝΤ Πιερίας της ΑΔΕΔΥ θα μισθώσει λεωφορείο. Για συμμετοχές δηλώνουμε μέχρι και την Πέμπτη 7/9/23 είτε στα μέλη του ΝΤ  είτε στα μέλη του ΔΣ του συλλόγου. Επισυνάπτουμε και το σχετικό ενημερωτικό του ΝΤ Πιερίας της ΑΔΕΔΥ.
  3. Η πρώτη ομαδική αιμοδοσία προγραμματίστηκε για την Πέμπτη  14 Σεπτεμβρίου 2023 στον Καπνικό Σταθμό. Όπως έχουμε ενημερωθεί από το τμήμα αιμοδοσίας του ΓΝ Κατερίνης (επισυνάπτουμε το σχετικό έγγραφο) υπάρχει μεγάλη μείωση στα αποθέματα του νοσοκομείου μας.  Για το λόγο αυτό, αλλά και γιατί κάθε χρόνο υπάρχουν ανάγκες μελών  του συλλόγου μας, παρακαλούμε όσους και όσες μπορούν να συμμετέχουμε προσφέροντας λίγα λεπτά από το χρόνο μας. 
  4.  Συναδερφικά και με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Πιερίας

Ο Πρόεδρος                    Η Γεν. Γραμματέας

 Θανάσης Κοντοφάκας          Γνωσούλα Χαϊλατζίδου

Αρχείο Pdf1

Σχετικό ενημερωτικό του ΝΤ Πιερίας της ΑΔΕΔΥ

Σχετικό ενημερωτικό τμήματος αιμοδοσίας του ΓΝ Κατερίνης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου