Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συναδέλφισσες /οι,

Η μεγαλειώδης συμμετοχή του κλάδου στην πανεκπαιδευτική απεργία και τις κινητοποιήσεις της 15ης Φεβρουαρίου 2023, σηματοδοτεί την αποφασιστική συνέχιση του αγώνα για την υπεράσπιση του Δημόσιου σχολείου και της Δημόσιας Παιδείας, ενάντια στους νόμους της εμπορευματοποίησης, της χειραγώγησης, της κατηγοριοποίησης και του αποκλεισμού.

Με το αριθμ.373/24-02-2023 έγγραφο, η Ομοσπονδίας μας (ΔΟΕ), καλεί όλες/ους στη Συνέχιση του αγώνα για την υπεράσπιση του Δημόσιου Σχολείου, ενάντια στην κατηγοριοποίηση σχολείων, μαθητών κι εκπαιδευτικών. Ενάντια στην αντιεπιστημονική – αντιπαιδαγωγική ατομική αξιολόγηση του ν.4823/21.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, η βάση του κλάδου καλείται σε πραγματοποίηση νέου κύκλου Γενικών Συνελεύσεων των Σ.Ε.Π.Ε. μέχρι 10/3, και πραγματοποίηση Ολομέλειας Προέδρων τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, με παρουσία των προέδρων σε κινητοποίηση στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στο Διοικητήριο μετά τη λήξη των εργασιών της Ολομέλειας Προέδρων. 

Για το σκοπό αυτό σας καλούμε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης την Πέμπτη 02/03/2023, στις 18.00΄. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η ΓΣ θα επαναληφθεί το Σάββατο 04/03/2023.

Σε περίπτωση μη απαρτίας και της 2ης ΓΣ,

Η ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ  07/03/2023,

ώρα 18.00΄στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.

Συναδέλφισσες /οι,

Η επαναφορά του ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ είναι μπροστά μας. Στο «χέρι μας» είναι να μην την επιτρέψουμε.

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη, ώστε να οργανώσουμε την συνέχιση της ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ και να πάμε στην Ολομέλεια Προέδρων των ΣΕΠΕ στη Θεσσαλονίκη με σχετική απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης.

Με ενότητα και αποφασιστικότητα

συνεχίζουμε τον αγώνα, όλοι μαζί, μέχρι την τελική νίκη 

Συναδερφικά και με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος                                        Η γεν. Γραμματέας

Γιάννης Οργανόπουλος                           Γνωσούλα Χαϊλατζίδου

 Αρχείο Pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου