Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 ΘΕΜΑ:ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συναδέλφισσες /οι,

Κυβέρνηση και Υπουργείο Παιδείας κλιμακώνουν την επίθεση και εντείνουν την αποδόμηση του δημόσιου σχολείου που ξεκίνησαν με την εσωτερική κι εξωτερική «αξιολόγηση» των σχολικών μονάδων με την πολύ-τροπολογία για την ατομική «αξιολόγηση» των εκπαιδευτικών!

Κυβέρνηση και Υ.ΠΑΙ.Θ. συνεχίζουν κι εντείνουν το έργο κατηγοριοποίησης και διάλυσης του δημόσιου σχολείου προχωρώντας στην ολοκλήρωση εφαρμογής του ν.4823/21 με την υλοποίηση της ατομικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών στηριγμένης στη σαθρή διαδικασία της εσωτερικής κι εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων την οποία ο κλάδος με τη στάση του απέτρεψε. Πιστοί στην προσφιλή τους τακτική, αιφνιδιαστικά και σε ένα άσχετο νομοσχέδιο, αυτή τη φορά του Υπουργείου Μεταφορών, ψηφίζουν τροπολογία, εφαρμογής της διαδικασίας της ατομικής αξιολόγησης.

Η έναρξη της λεγόμενης αξιολόγησης των εκπαιδευτικών θα μας βρει απέναντι, στηριζόμενους στις παιδαγωγικά τεκμηριωμένες θέσεις μας που ενισχύουν το δημόσιο σχολείο.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, η βάση του κλάδου καλείται σε Γενικές Συνελεύσεις, με Ολομέλεια Προέδρων των ΣΕΠΕ στις 20 Φεβρουαρίου 2023, ώστε να αποφασίσουμε τη δράση μας ενάντια στην ένταση της  επίθεσης κυβέρνησης και Υ.ΠΑΙ.Θ.

Για το σκοπό αυτό σας καλούμε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στο 1ο Δημ. Σχολ. Κατερίνης την Πέμπτη 02/02/2023, στις 18.00΄. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η ΓΣ θα επαναληφθεί το Σάββατο 04/02/2023.

Σε περίπτωση μη απαρτίας και της 2ης ΓΣ,

Η ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ  07/02/2023,

ώρα 18.00΄στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.

Συναδέλφισσες /οι,

Η επαναφορά του ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ είναι μπροστά μας.

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη, ώστε να οργανώσουμε την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και να πάμε στην Ολομέλεια Προέδρων των ΣΕΠΕ με απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης.


Συναδερφικά και με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Πιερίας

Ο Πρόεδρος                 Η Γεν. Γραμματέας

Γιάννης Οργανόπουλος        Γνωσούλα Χαϊλατζίδου

Αρχείο Pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου