Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

 ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για Γεν. Συνέλευση & εκλογή Αντιπροσώπων για την 91η Γεν. Συνέλευση της ΔΟΕ – Εκλογή Αντιπροσώπων για την Γεν. Συνέλευση του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ

Αγαπητές/οί  συναδέλφισσες, συνάδελφοι

 Μετά την μη ύπαρξη απαρτίας στην 1η Γ.Σ. του Συλλόγου (στις 18/05/2022) και στην 2η Γ.Σ. (στις 20/05/2022), υπενθυμίζουμε ότι η 3η τελική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 και ώρα 13.30΄ στο Πνευματικό Κέντρο «ΕΚΑΒΗ» του Δήμου Κατερίνης. Οι εκλογές θα γίνουν από ώρα 15.30΄έως 20.00΄.

 Ημερήσια Διάταξη Γεν.  Συνέλευσης

 1. Εκλογή προεδρείου της Γ.Σ.

2. Κριτική πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. (Τοποθετήσεις παρατάξεων και μεμονωμένων συναδέλφων/συναδελφισσών)

3. Ψήφιση πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

4. Προτάσεις για την 91η  Γ.Σ. της ΔΟΕ (Τοποθετήσεις παρατάξεων και μεμονωμένων συναδέλφων/συναδελφισσών)

5. Ψήφιση προτάσεων – Ψηφισμάτων

7. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

8. Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην 91η Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην Γ.Σ. του Ν.Τ. Πιερίας της ΑΔΕΔΥ

 Διευκρινίσεις σχετικά με την καταβολή της συνδρομής για το συνδικαλιστικό έτος 2021-2022

 Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι για να θεωρείται κάποιος μέλος του συλλόγου και να δικαιούται συμμετοχή στις διαδικασίες του χρειάζεται να έχει πληρώσει τη συνδρομή του.

 Οι συνάδελφοι/ισσες που βρίσκονται στο σύλλογό μας και μισθοδοτούνται από άλλη διεύθυνση, οι αναπληρωτές/τριες κρατικού προϋπολογισμού/ΕΣΠΑ, οι ωρομίσθιοι/ες και όσοι/ες συνάδελφοι και συναδέλφισσες έχουν εκκρεμότητες, για να συμμετέχουν στη Γ.Σ. και στην εκλογική διαδικασία θα πρέπει να τακτοποιηθούν οικονομικά (να πληρώσουν τη συνδρομή τους).

Οι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να τακτοποιούνται οικονομικά μέχρι και την ημέρα των εκλογών. Σημειώνουμε ότι όσες και όσοι συναδέλφισσες και συνάδελφοι έχουν πληρώσει συνδρομή στις εκλογές του Δεκεμβρίου ή μετά από αυτές, είναι οικονομικά τακτοποιημένες/οι.

 Οι συνδρομή των μελών του Συλλόγου μας, που έχουν οργανική στην Πιερία, για το συνδικαλιστικό έτος 2021-2022 παρακρατείται σε τρεις δόσεις των 11,33 ευρώ από τη μισθοδοσία των μηνών Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου, οπότε και θεωρούνται ταμειακά τακτοποιημένα μέλη.

 Η συνδρομή

 -των μονίμων εκπαιδευτικών ορίζεται στα 34 ευρώ

 -των αναπληρωτών/τριών πλήρους ωραρίου στα 15 ευρώ

 -των αναπληρωτών/τριών μειωμένου ωραρίου στα 7 ευρώ 

-των αναπληρωτών/τριών τρίμηνης σύμβασης στο 1 €

Από τους/τις συνάδελφους/ισσες αναπληρωτές/τριες γίνεται κράτηση μόνο του ποσού για την  ΔΟΕ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

  1. Όλοι/ες θα ψηφίσουμε με την επίδειξη της Αστυνομικής μας ταυτότητας.
  2. Οι συνάδελφοι/ισσες που θα πληρώσουν την συνδρομή τους την ημέρα των εκλογών θα επιδεικνύουν στην εφορευτική επιτροπή και την απόδειξη πληρωμής της συνδρομής τους.
  3. Και στις δύο εκλογικές διαδικασίες η σταυροδοσία είναι μέχρι εννιά (9) σταυρούς.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

η συμμετοχή όλων μας στη Γ.Σ. του συλλόγου είναι χρήσιμη και αναγκαία. Η παρουσία μας και η συμμετοχή μας στη συζήτηση και στη λήψη των αποφάσεων για όλα όσα μας αφορούν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ένα συνδικάτο που οι αποφάσεις θα παίρνονται από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές των αγώνων.

Συναδερφικά και με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Πιερίας

Ο Πρόεδρος                    Η Γεν. Γραμματέας

Γιάννης Οργανόπουλος           Γνωσούλα Χαϊλατζιδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου